Anunturi reclama
Se acceseaza Aria de Client...

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE  
http://www.AnunturiTelefonice.ro

AnunturiTelefonice.ro considera foarte importanta confidentialitatea datelor personale si  respecta Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in Monitorul Oficial cu numarul 790 din data de 12 decembrie 2001.

1. Ce inseamna Politica de Confidentialitate?
Politica de confidentialitate se refera la modul in care AnunturiTelefonice.ro trateaza informatiile personale pe care le primeste si le colecteaza de la utilizatori. Politica de confidentialitate nu se aplica altor entitati pe care AnunturiTelefonice.ro nu le controleaza sau persoanelor pe care AnunturiTelefonice.ro nu le are ca angajate sau colaboratoare.

2. Politica anti-spam
AnunturiTelefonice.ro nu foloseste si nu incurajeaza trimiterea de mesaje nesolicitate (spam) Abonarea la newsletter esta gratuita si implica acordul tau asupra Termenilor si Conditiilor. Daca vei dori sa te dezabonezi de la Newsletter-ul la care erai abonat si sa nu mai primesti mesaje din partea noastra, o poti face oricand, daca vei accesa legatura Web de dezabonare, care exista in fiecare newsletter. Dezabonarea se face automat.

3. Ce informatii colectam si folosim?
AnunturiTelefonice.ro colecteaza informatii personale despre o persoana cand se inregistreaza ca utilizator al serviciului de mica publicitate AnunturiTelefonice.ro, cand foloseseste diverse servicii sau cand acceseaza pagini care fac parte integranta ale acestui website.

Este posibil ca AnunturiTelefonice.ro sa completeze, sa compileze sau sa faca schimburi de  informatii personale detinute de alte website-uri aflate in portofoliul nostru sau ale partenerilor nostri (institutii/firme) Cand o persoana se inregistreaza ca utilizator AnunturiTelefonice.ro poate cere informatii precum numele, adresa electronica, data de nastere, sexul, ocupatia etc. 

AnunturiTelefonice.ro mentine in buna stare aceste date. Odata ce o persoana se inregistreaza ca utilizator AnunturiTelefonice.ro, aceasta nu mai este o persoana necunoscuta. 

AnunturiTelefonice.ro primeste si inregistreaza informatii despre activitatea utilizatorilor, incluzand IP-ul. In cazul in care Organele Competente (politie, procuratura, judecatorie) ne solicita aceste date suntem obligati sa le oferim.

Aceste informatii sunt folosite de AnunturiTelefonice.ro pentru personalizarea materialului promotional si a continutului paginilor, pentru satisfacerea cerintelor utilizatorilor, imbunatatirea si dezvoltarea serviciilor oferite, pentru a contacta utilizatorii, pentru studii sau sondaje si pentu a furniza rapoarte generale anonime pentru clientii AnunturiTelefonice.ro.

AnunturiTelefonice.ro nu inchiriaza, nu vinde sau nu ofera informatii personale altor persoane, sau firme nepartenere cu exceptia cazului furnizarii unor servicii cerute de acea persoana, cand avem acceptul ei. De asemeni AnunturiTelefonice.ro pune la dispozitia unor parteneri care colaboreaza cu AnunturiTelefonice.ro aceste informatii personale, dar numai cu un contract de confidentialitate. Totusi nici acesti parteneri nu au dreptul de a face publice informatiile personale.

AnunturiTelefonice.ro considera necesar sa faca cunoscute organelor in drept acele informatii personale referitoare la activitati ilegale, situatii potential periculoase la adresa unei persoane, care incalca conditiile AnunturiTelefonice.ro sau legea. Daca proprietarul AnunturiTelefonice.ro se schimba, informatiile persoane colectate se vor transfera la noul proprietar.

AnunturiTelefonice.ro sau partenerii AnunturiTelefonice.ro pot introduce cookies in computerul utilizatorilor. Fiecare utilizator isi poate schimba informatiile personale si se poate abona la diverse comunicari periodice prin e-mail. AnunturiTelefonice.ro poate adauga rubrici noi sau schimba altele. Chiar daca un utilizator nu este abonat la anumite comunicari periodice (newsletters), AnunturiTelefonice.ro isi rezerva dreptul de a trimite diverse notificari sau informatii prin e-mail sau posta clasica fara ca utilizatorul sa aleaga.

Utilizatorii isi pot sterge definitiv un cont AnunturiTelefonice.ro numai contactandu-ne prin e-mail de la adresa cu care este inregistrat. De asemenea contul se mai poate dezactiva pentru o perioada nedeterminata folosind link-ul pus la dispozitie in aria de client. Totusi anumite informatii despre contul sters pot ramane arhivate. Daca schimbarile se considera majore, AnunturiTelefonice.ro poate trimite un email utilizatorilor sai sau poate afisa un link vizibil in cadrul paginilor sale.

© AnunturiTelefonice [.ro]
rss RSS feed    
Adauga Anuntpicstar Istorie Anunturipicstar Intrebari Frecventepicstar Despre Noipicstar Poze Anunturipicstar Membri

2010 - 2018 © AnunturiTelefonice.ro - Toate drepturile rezervate!
  Pagina a fost generata si procesata in: 0.005 secunde