Seri înfiorătoare: Top filme horror pe Netflix în 2024

Pentru fanii genului horror, Netflix oferă o gamă vastă de filme care promit să te țină cu sufletul la gură și să-ți provoace fiori pe șira spinării. Indiferent dacă îți place suspansul psihologic, filmele de groază clasice sau producțiile contemporane pline de efecte speciale, există ceva pentru fiecare cinefil pe această platformă de streaming. În acest articol, vom explora topul filmelor horror pe Netflix în 2024, astfel încât să poți găsi următorul film care să-ți încăleze sângele.

1. „The Haunting of Hill House” (2018)

Această serie de groază bazată pe romanul clasic al lui Shirley Jackson îți va provoca fiori pe șira spinării și îți va pune la încercare curajul. Cu o poveste complexă și personaje captivante, „The Haunting of Hill House” este un must-watch pentru orice fan al genului horror.

2. „Bird Box” (2018)

„Bird Box” este un thriller psihologic tensionat care îți va ține respirația și îți va pune la încercare frica de necunoscut. Cu o interpretare remarcabilă a lui Sandra Bullock în rolul principal și o poveste intrigantă, acest film te va face să te întrebi ce s-ar întâmpla dacă ai pierde simțul văzului într-o lume post-apocaliptică.

3. „The Ritual” (2017)

„The Ritual” este un film de groază supranatural care te va purta într-o călătorie înfricoșătoare prin pădurea închisă și întunecată din Scandinavia. Cu o atmosferă tensionată și efecte speciale impresionante, acest film promite să-ți provoace coșmaruri și să-ți stârnească imaginația.

4. „Gerald’s Game” (2017)

Bazat pe romanul lui Stephen King, „Gerald’s Game” este un thriller psihologic înspăimântător care explorează tema terorii și a izolării. Cu o interpretare puternică a lui Carla Gugino în rolul principal și o poveste captivantă, acest film te va face să-ți pui întrebări despre limitele umane și despre puterea minții de a supraviețui în fața adversităților.

5. „The Babysitter” (2017)

„The Babysitter” este un film de groază amuzant și necunoscut care te va face să râzi și să te înspăimânte în același timp. Cu o poveste amuzantă și personaje excentrice, acest film promite să-ți ofere o experiență de vizionare unică și memorabilă.

6. „Veronica” (2017)

„Veronica” este un film de groază supranatural care îți va provoca fiori pe șira spinării și îți va pune la încercare curajul. Bazat pe o poveste adevărată, acest film explorează tema posesiunii demonice și a supranaturalului într-un mod captivant și tulburător.

7. „Apostle” (2018)

„Apostle” este un film de groază brutal și necunoscut care te va purta într-o călătorie înfricoșătoare într-o comunitate religioasă izolată. Cu interpretări remarcabile și o poveste tensionată, acest film promite să-ți provoace coșmaruri și să-ți stârnească imaginația.

8. „The Perfection” (2018)

„The Perfection” este un thriller psihologic tensionat care te va ține cu sufletul la gură și te va face să te întrebi cine este cu adevărat vinovat. Cu o poveste plină de întorsături și surprize, acest film promite să-ți provoace fiori pe șira spinării și să-ți pună la încercare mintea.

9. „1922” (2017)

Bazat pe o nuvelă de Stephen King, „1922” este un film de groază supranatural care explorează tema vinovăției și a consecințelor acțiunilor noastre. Cu o atmosferă întunecată și tensionată, acest film te va purta într-o călătorie înfricoșătoare prin mintea umană și prin teroarea necunoscutului.

10. „The Autopsy of Jane Doe” (2016)

„The Autopsy of Jane Doe” este un film de groază îngrozitor și necunoscut care îți va provoca fiori pe șira spinării și îți va stârni imaginația. Cu o poveste captivantă și efecte speciale impresionante, acest film promite să-ți ofere o experiență de vizionare memorabilă și înfricoșătoare.

Concluzie

Filmele horror de pe Netflix în 2024 oferă o gamă largă de opțiuni pentru fanii genului, indiferent de preferințele lor. De la thriller-e psihologice la filme supranaturale și de groază clasică, există ceva pentru fiecare cinefil pe această platformă de streaming. Așadar, pregătește-te să-ți pui curajul la încercare și să te lași purtat în lumea întunecată și înfricoșătoare a filmelor horror pe Netflix!

About the Author: Redacția

You May Also Like